MTV BAND 2012 POWERED BY RAY BAN

Grupa Trash Candy, The Orange Strips i Ignor ovog petka nastupaju u zagrebačkom rock klubu 'Jabuka'

ZAGREB - Veliki završetak natječaja MTV Band 2012 powered by Ray Ban održat će se u petak, 18. svibnja s početkom u 21 sat u kultnom zagrebačkom rock klubu Jabuka.

Na posebnom koncertu nastupit će tri prvoplasirana benda – ljubljanski Trash Candy, labinski The Orange Strips i zagrebački Ignor, a ulaz na svirku je potpuno besplatan.

TRASH CANDY

"Znate onaj osjećaj u grlu kad ne možeš dobro shvatiti što se dogodilo. Tako se mi sad osjećamo. Odlično smo! To je najbolji način da se nam vrati sav trud koji smo uložili u našu muziku. Hvala svim našim fanovima i žiriju. Svi ste epic!" - izjavili su povodom pobjede Trash Candy.

Ova vesela ekipa predvođena pjevačicom Pijom svoju glazbu opisuje kao kombinaciju mirnodopskog i pobunjeničkog punk zvuka, uz jak utjecaj odrastanja uz skejt kulturu. Nedavno su objavili svoj debut album “What’s your story?“, a pobjeda na MTV Band 2012 natječaju itekako će im pomoći na putu prema uspjehu, kao i suradnja sa diskografskom kućom Mascom.

THE ORANGE STRIPS

The Orange Strips na regionalnoj, ali i svjetskoj glazbenoj sceni prisutni su već dugi niz godina. Ipak, to ih nije spriječilo da se uključe u naš natječaj u kojem su osvojili drugo mjesto.

"Već duže vremena surađujemo s MTV-om pa nas je vijest o osvajanju drugog mjesta ugodno iznenadila, pogotovo zato što je ovo i odraz ukusa publike. Radovi na novom albumu, koji će ponovno izaći za naš indie OSA Media u punom su zamahu, tako da se na MTV-u brzo vidimo i s novim spotovima. Hvala svima na glasanju, vole vas Stripsi!".

IGNOR

Trio na vrhu zaokružili su mladići iz bend Ignor čiji je prvi singl "Rac" čak dospio do 1. mjesta MTV-jeve "Domaćice". S obzirom da se koncert tri najbolje plasirana benda događa u zagrebačkoj Jabuci dečki će preuzeti neslužbenu ulogu domaćina večeri. "Dođite u Jabuku i na Rokaj fest, poslušati natprosječno prosječan pop punk! Bring yo momma too! Pozdrav od Ignora!"

Trash Candy, The Orange Strips i Ignor predvode dugačak popis od 300 prijavljenih izvođača natječaja koji su skupili impresivnih 61.771 glasova publike! Nikad dosad jedna regionalna akcija nije skupila toliko glasova i toliko podigla na noge glazbenu scenu. Prvi rezultati akcije vide se u ugovoru pobjednika sa diskografskom kućom Mascom te nastupima izvođača na Rokaj Festu i Harteri, dok uskoro stižu novi bookinzi na brojnim domaćim festivalima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 09:38