EKSPRESNO RASPRODAN

Koncert Coreyja Taylora zbog velikog interesa prebačen iz Tvornice na zagrebački stadion Šalata

Corey Taylor s bendom

 PROMO
Osim pjesama s drugog samostalnog albuma ‘CMF2‘, set lista sadržavat će i one iz raznih faza Slipknot i Stone Sour karijere

Koncert Coreyja Taylora, planiran u Tvornici kulture u četvrtak, 6. lipnja 2024., rasprodan je u samo četiri dana i to šest i pol mjeseci uoči održavanja. Isti je nakon konzultacija s menadžmentom zbog velikog interesa prebačen na zagrebački stadion Šalata.

Jedan od najznačajnijih metal vokala u posljednjih 25 godina, frontmen multiplatinastih stadionskih atrakcija Slipknot i Stone Sour, premijerno dolazi na naše prostore sa solo projektom i svojim bendom.

S više od 25 milijuna prodanih albuma te desetak rasprodanih stadionskih i arenskih turneja u karijeri, Corey Taylor spada među najznačajnije osobe žestokog žanra. Nemjerljivo je utjecao na kulturu kao #8 neuništivih Slipknot i kao prvo ime platinama nagrađenih Stone Sour.

Na turneji idućeg proljeća promovirat će aktualan drugi samostalni album "CMF2", a uz pjesme s novog izdanja, set liste sadrže i one iz raznih faza Slipknot i Stone Sour karijere.

Globalno gledano, Coreyjev Slipknot jedan je od najvećih i najutjecajnijih metal bendova posljednjih 25 godina. Na svom kontu imaju 13 platinastih i 44 zlatna albuma, od kojih su čak tri debitirala na prvom mjestu Billboardovih 200 ("All Hope is Gone", ".5 the Gray Chapter" i "We Are Not Your Kind"), a prodali su više od 42 milijuna ploča. Stone Sour "uhvatili" su pak dva zlatna albuma i šest multiplatinastih, platinastih i zlatnih singlova.

Sve dosad kupljene ulaznice za koncert u Tvornici kulture vrijede i za Šalatu. Ulaznice za Šalatu u prodaji su od srijede od 12 sati po cijeni od 39 eura, koja će biti na snazi do 22. prosinca. Od 23. prosinca do 5. lipnja 2024. za ulaz će trebati izdvojiti 43 eura, a na dan koncerta 47 eura. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima i online na Eventimu, dok će one hard copy biti dostupne u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Dallas Music Shopu Rijeka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:48