NOVA PROVOKACIJA

LET3 u Laubi otkriva 'spomenik' Angeli Merkel

Uz otkrivanje spomenika, na koncertu će Let3 premijerno odsvirati i sve pjesme sa nadolazećeg novog albuma čiji se izlazak očekuje do ljeta

Riječka skupina Let3 novi ciklus svog glazbeno-scenskog djelovanja započet će svečanim otkrivanje spomenika 'Angela Merkel sere' i koncertom nakon otkrivanja spomenika u reprezentativnom prostoru zagrebačke Laube, u subotu 25. travnja.

Uz otkrivanje spomenika, na koncertu će Let3 premijerno odsvirati i sve pjesme sa nadolazećeg novog albuma čiji se izlazak očekuje do ljeta ove godine, kako je objavila diskografska kuća Dallas.

Dugoočekivani novi album, Let3 ujedno najavljuje i novim singlom 'Prdni majko'.

Spomenik 'Angela Merkel sere' je društveno-politički komentar Leta 3, koji će svojim intrigantnim umjetničkim konceptom, zasigurno polarizirati javnost.

Fizičke ulaznice za otvorenje spomenika u prodaji su od petka, 13. ožujka, a osim za prisustvovanje svečanoj priredbi otvorenja, vrijedit će i za koncert Leta3 koji će se održati odmah nakon otvorenja. Fanovi koji nabave svoje ulaznice u 'early bird' terminu i pošalju svoje podatke u inbox na Facebook stranici benda , te Dallasov e-mail ili Facebook stranicu, ući će u nagradni bubanj, te time imati mogućnost da budu među 15 sretnika koji će biti pozvani na ekskluzivni seminar sa Letom3, koji će se održati petnaestak dana prije otvorenja spomenika i koncerta, a sudjelovat će i u završnim radovima na spomeniku Angeli Merkel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 06:54