NOVI ALBUM

Luka Nižetić snimio duet s obožavateljicom

Luka Nižetić jučer je snimio duet s jednom od svojih obožavateljica, Ivanom Lovrić za pjesmu 'Nek padne mrak' koja će se naći na njegovom četvrtom studijskom albumu. Album izlazi sredinom svibnja u izdanju Menarta.

Natječajem 'Želiš pjevati...klikni na Luku' mladi Splićanin je omogućio jedinstvenu priliku mladoj obožavateljici da snimi pjesmu s njim. Među stotinjak djevojaka koje su se prijavile na natječaj, pobjedu je odnijela Ivana Lovrić iz Miljevaca.

'Zaista nije bilo lako odabrati „najbolju među najboljima“ budući smo dobili veliki broj snimki djevojaka koje bi slobodno mogle već sutra, sa svojim vokalnim sposobnostima, ući u 'profesionalne vode'. Ivana je pobjedila, sportskim žargonom, u samom finishu i prema prvom razgovoru s njom mogu biti sretan što će mi biti gošća budući mi se učinila dragom, spontanom i jednostavnom djevojkom. Vjerujem da će joj pjesma 'Nek padne mrak', koju potpisuje Adnan Šaran i koja je obojana rockerski, odlično pasati' dodaje Luka.

Dok čekamo kako zvuči duet Luke i Ivane, podsjetite se na Lukin posljednji singl „JUGO“.

'Pjesma je sve samo ne normalna' ističe mladi splitski glazbenik za svoj najnoviji singl.

S „Jugom“, Luka nas uvodi u novi album pod imenom 'Kad zasvira...' na kojem će se naći 11 pjesama uključujući već poznate naslove 'Život curi', 'Kad zasvira orkestar' i 'Tamo gdje me srce vuče'.

'Album je pun ekstremnih emocija, od brutalnih balada do 'užarenih' songova od kojih nitko neće moći sjediti mirno' već je ranije isticao Luka prilikom najave svog najnovijeg uratka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:31