MAKE AMERICA CRIP AGAIN

NA OMOTU NOVOG ALBUMA SNOOP DOGGA NALAZI SE MRTVI DONALD TRUMP Poznati je reper već drugi put ove godine 'ubio' američkog predsjednika

 Marcus Ericsson/TT News Agency / REUTERS
 

Američki reper Snoop Dogg otkrio je kako će izgledati omot njegovog novog albuma "Make America Crip Again", piše Business Insider.

Na omotu albuma koji parafrazira slogan predsjedničke kampanje Donalda Trumpa nalazi se truplo s ceduljom na kojoj piše "Trump".

Taj je omot zapravo referenca na omot albuma repera Ice Cubea "Death Certificate". Na omotu Cubeovog albuma nalazi se truplo s ceduljom "Uncle Sam".

Unatoč tome što se u naslovu referira na politički slogan Donalda Trump, Snoop Dogg tvrdi da naslovna pjesma s albuma nije niti poruka niti politički čin.

"To je jednostavno dobra glazba. Određeni ljude misle da trebaju Ameriku ponovno učiniti "velikom", međutim to što evociraju mene podsjeća na segregaciju pa bih ja radio da Amerika ponovno zasja u bojama band Crips", rekao je reper za Rolling Stone.

Podsjećamo, Snoop Dogg je ranije ove godine gostovao na pjesmi "Lavender" kanadskog jazz sastava BADBADNOTGOOD. Spot za pjesmu sadržava kadar u kojem reper pištoljem ubija klauna koji je obučen kao Donald Trump.

Trump je na taj spot reagirao preko Twittera. "Možete li zamisliti kakva bi se buna digla da je Snoop Dogg uperio pištolj u i upucao predsjednika Obamu? Zatvor!", napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:19