KOLEKCIJA, PROJEKCIJA, KONCERT

'OVE RUKE NISU MALE... 3' Što radi Disciplin A Kitschme na petak 13. u Zagrebu

Uz druženje s fanovima povodom promocije box seta 'Ove ruke nisu male....3', Disciplin A Kitschme održat će koncert u Močvari

„Najbolja jugoslovenska grupa svih vremena“ Disciplin A Kitschme povodom promocije box seta 'Ove ruke nisu male....3' u petak 13. ožujka točno u podne u Dancing Bear CD shopu (Gundulićeva 7) družit će se s fanovima, a osim razgovora o dugo očekivanom izdanju, svi okupljeni moći će pogledati projekciju DVD-a objavljenog u sklopu box-seta.

Uz članove Discipline na promociji će gostovati i njihovi zagrebački kolege Srđan Gulić Gul (nekadašnji bubnjar Discipline i Haustora) i Jura Novoselić Kuzma koji je svirao saksofon u nizu bendova kao što su Film, Psihomodo Pop i, naravno, Disciplina Kičme.

Izdanje naslovljeno 'Ove ruke nisu male...3' nosi u sebi albume 'Najlepši hitovi! Uživo!' (1987.), EP 'Dečija pesma' (1987.), 'Zeleni zub na planeti dosade' (1989.), 'Nova iznenađenja za nova pokolenja' (1991.) te DVD izdanje 'Raritetno i uživo’ koje se sastoji od arhivskih video zapisa s koncerata, snimanja video spotova i raznih video priloga izvučenih iz druge polovice 80-ih i s početka 90-ih godina.

Istu večer Disciplin A Kitschme održat će ekskluzivan koncert u klubu Močvara, uz gostovanje zagrebačkih kolega. Početak koncerta zakazan je za 22 sata, a ulaz je 80 kn u pretprodaji te 100 kn na dan koncerta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 00:52