POČINJE NAJVEĆI OPEN AIR FESTIVAL U HRVATSKOJ InMusic na dva jarunska otoka

 Srđan Vrančić / Cropix

Trodnevni INmusic festival započinje danas na zagrebačkom Jarunu, ali ovaj put na čak dva otoka: Otoku mladosti i Otoku Trešnjevka. Proširen na dva otoka, Festival okuplja nastupe izvođača kao što su The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, The Fratellis, Flogging Molly, Bombay Bicycle Club, Wolfmother, Partibrejkers, Rambo Amadeus, Vlada Divljan, Gatuzo, Kandžija...

Uz glazbeni program na više pozornica, posjetitelje čekaju raznovrsni sadržaji, poput amfiteatra INmusic festivala s filmovima i predstavama. Kino Motovun projicirat će film o njujorškoj atrakciji Gogol Bordellu i o ruskim aktivistkinjama Pussy Riot.

INteatar predstavit će legendarne "Stilske vježbe" Pere Kvrgića i Lele Margitić, "Dream of Life" u kojoj život Patti Smith tumači Senka Bulić, te Zijaha Sokolovića i njegov kabare Međuigre 0-24. Filmovi će se prikazivati na Ko to tamo peva i Tko pjeva zlo ne misli pozornicama. Ko to tamo peva je filmska pozornica koja garantira dobru zabavu svima željnima Balkana. Uz pozornicu će biti parkiran originalni autobus firme Krstić.

Fotogalerija: Pripreme za početak INmusic festivala

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 03:17