JEDVA PREŽIVJELI

POZNATI BEND DOŽIVIO STRAŠNU NESREĆU, OTKAZALI KONCERT U ZAGREBU U njihov se autobus svom silinom na zaustavnoj traci autoceste zabio kamion

 Wikipedia

Zbog teške prometne nesreće koja im se dogodila na autoputu u Poljskoj grupa The Dillinger Escape Plan bila je prisiljena otkazati ostatak europske turneje, pa tako i zagrebački koncert koji je bio na rasporedu u subotu, 18. veljače, izvijestio je organizator koncerta agencija LAA.

Autobus benda doživio je tešku prometnu nesreću u 8,25 sati na autoputu u Poljskoj. Njihov autobus s teretnom prikolicom bio je parkiran u zaustavnom traku kad je na njih svom silinom naletio kamion.

Prema prvim vijestima, u nesreći je ozljeđeno 13 osoba, ali velikom srećom nije bilo ljudskih žrtava. Neki članovi pratećeg tima zadržani su u bolnici, no svi zajedno pretrpjeli su ozbiljne šokove. Materijalna šteta je ogromna jer im je oprema potpuno uništena.

Otkazan je ostatak europske turneje, uključujući i zagrebački koncert koji je na rasporedu trebao biti u subotu, 18. veljače.

Povrat novca za kupljene ulaznice može se ostvariti od četvrtka, 16. veljače, na prodajnim mjestima gdje su kupljene. Za ulaznice kupljene online Eventim će obaviti povrat novca na kartice s kojih je obavljena kupovina, navodi LAA.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:54