VELIKI INTERES U REGIJI

RASPRODAT PRVI KONTINGENT ULAZNICA ZA KONCERT INTERPOLA Velika obljetnička turneja rokera iz New Yorka obuhvaća i nastup na Kalemegdanu

Interes za koncert benda Interpol, koji će biti održan u nedjelju, 13. kolovoza, u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu je veoma velik. Prvi kontingent ulaznica po promotivnoj cijeni je rasprodat za manje od mesec dana. (Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima u Srbiji i u regiji).

Interpol će nastupiti u okviru velike ljetnje turneje kojom će obilježiti 15 godina od izlaska debi izdanja 'Turn On The Bright Lights'. Na koncertu će rock trio iz New Yorka izvoditi sve pjesme sa albuma prvijenca, pa će publika moći uživo čuti hitove poput 'Untitled', 'PDA', 'Obsticle 1', 'Say Hello To The Angels' i mnoge druge.

'Turn On The Bright Lights' je prodan u više od milijun primjeraka i našao se na prvom mjestu 'Pitchfork Media' liste 50 najboljih albuma, kao i na desetoj poziciji godišnje liste albuma NME magazina. Nakon ovog izdanja, Interpol je još objavio albume 'Antics' (2004), 'Our Love to Admire' (2007), 'Interpol' (2010) i 'El Pintor' (2014), a novi se očekuje u toku sljedeće godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 00:45