NOVI MATERIJAL

Riječki bend Jonathan objavit će novi studijski album krajem ožujka

bend Jonathan

 /Press
Titulu jednog od najboljih live bendova zacementirali su i "Rock&Off" nagradom za najboljeg koncertnog izvođača

Riječki bend Jonathan objavit će novi studijski album krajem ožujka, a velike koncertne promocije održat će se 19. i 26. travnja u Zagrebu i Rijeci.

Nadolazeći dugoočekivani album prvi je nakon dvostrukog izdanja "To Love/To Hold" iz 2018., hvaljenog od strane glazbene kritike i publike. Iako je od posljednjeg dugosvirajućeg izdanja benda prošlo čak šest godina, Jonathan su u međuvremenu bili izuzetno koncertno aktivni. Titulu jednog od najboljih live bendova zacementirali su i "Rock&Off" nagradom za najboljeg koncertnog izvođača. Diskografski su objavljivali singlove te vinilnareizdanja starih albuma, a sve naklade su bile rasprodane u rekordnom roku.

image

bend Jonathan

Filip Grzincic/

Novi materijal najavljen je singlovima "Falling", "Have It All" i "One Minute". Jonathan će u nadolazećim tjednima i mjesecima novi studijski album popratiti objavom novih singlova i video spotova. Točan datum izlaska albuma bit će poznat sredinom veljače.

Objavu novog albuma pratit će dvije velike koncertne promocije, ona zagrebačka u Tvornici kulture 19. travnja, te domaća riječka u Pogonu kulture 26. travnja. Ulaznice za oba koncerta u prodaju idu već ovog četvrtka u 10:00 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:07