IZLET U BOLJU PROŠLOST

SJEĆATE LI SE ĐAVOLA? Najveći romantičar glazbene scene uživo se vraća pjesmama svoje stare legendarne grupe

Koncertna promocija dvostrukog izdanja Đavoli 'Live in Studio M & bonus: Kulušić Live' u Vintage Industrial Baru u četvrtak 29. rujna

Neno Belan, najveći romantičar na domaćoj pop/rock sceni, autor nekih od najljepših pjesama i jedan od najcijenjenijih glazbenika na ovim prostorima, poziva nas na emotivno glazbeno putovanje u bolju prošlost. Putovanje naslovljeno, poput njegove pjesme, 'Pričaj mi o ljubavi'.

Za takvu priču nema bolje od njegove glazbe koju je stvarao s danas legendarnom grupom Đavoli, koju će nam u četvrtak 29. rujna u zagrebačkom Vintage Industrial Baru izvesti Neno Belan & Fiumens, pojačani saksofonistom Jakšom Kriletićem-Jordesom.

Najavljeni koncert u Vintageu ujedno je i koncertna promocija dvostrukog izdanja Đavoli 'Live in Studio M & bonus: Kulušić Live'. Izdanje koje će objaviti Croatia Records, iznijet će na vidjelo neke do sada neobjavljene live snimke legendarne grupe.

Tim povodom u četvrtak ćemo stajati na kantunu (šanka) i pričati o ljubavi, Bambini, Luciji, o tome kako ona nema nikoga, da li je kasno za nas i dugom toplom ljetu što uskoro će ostati iza nas...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:03