IRENA ŽILIĆ U TVORNICI

'Sjetna Irena' promovira prvi album svojim najvećim samostalnim koncertom

 irenazilic.com
Po prvi put u svojoj karijeri Irena će nastupiti sa kompletnim bendom, jer će joj se na bini pridružiti svi glazbenici koji su sudjelovali u snimanju albuma

Dugoočekivana koncerta promocija sjajnog albuma "Travelling" Irene Žilić održat će se u petak 24. listopada u Tvornici kulture.

Kantautorica Irena Žilić prije nepune dvije godine pojavila se potpuno iznenada i predstavila svojim EP-em „Days Of Innocence“, te u vrlo kratkom vemenu oduševila i kritiku i publiku.

Na vlastitoj etiketi Cuckoo, Irena je 30. rujna objavila svoj debitantski album "Travelling" sastavljen od 11 toplih i sjetnih pjesama. Koncertna promocija albuma započela je 4. listopada na uglednom Waves Vienna festivalu u Beču, gdje je austrijska publika Irenin nastup ispratila ovacijama.

Nastup u petak u Tvornici kulture bit će njen, do sad, najveći samostalni koncert, a po prvi put u svojoj karijeri Irena će nastupiti sa kompletnim bendom, jer će joj se na bini pridružiti svi glazbenici koji su sudjelovali u snimanju albuma.

Ulaznice u pretprodaji iznose 20kn, dok će na dan koncerta iznositi 25kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 03:45