VATROMET ZA PUBLIKU

Spektakularan koncert Opće Opasnosti pred prepunom Šalatom!

 Nino Pavišić

Nakon 24 godine sviranja, pet studijskih albuma i nebrojenih hitova, Opća Opasnost je u subotu navečer održala najveći samostalni open air koncert u Zagrebu. Na Šalati se okupilo preko 3500 fanova koji su sve 24 pjesme s bendom uglas otpjevali! Odlično raspoloženi članovi benda na pozornicu su stali nakon izvrsne predgrupe OSDS koja je polusatnom svirkom zagrijala publiku. Opća Opasnost je počela u 21 sat, a koncert su otvorili pjesmom „To sam ja“ s posljednjeg studijskog albuma „Rocker… To sam ja“, koju je popratio i vrhunski vatromet. Svirku su nastavili najnovijim singlom „Gubim tlo pod nogama“ te pjesmama „Opća Opasnost“, „Ti“, „ Preživio sam“ i „Mjesečar“.

Nakon pjesme „Nenapisana stranica“ i kratke pauze, Šalatom se zaorio hit „Tragovi“ uz novu seriju vatrometa. Kako su i prethodno obećali publici, Opća Opasnost je na velikom koncertu u Zagrebu odsvirala najveće hitove i time napravila presjek dugogodišnje karijere, a odsvirali su i pjesme koje dugo nisu bile dio njihove set liste. „Pobjego sam“, „Tvoje ime čuvam“, „Klaun“, „Za svaku tvoju suzu“, „Tri rijeke“ i „Doktore“ samo su neki od hitova koje je bend odsvirao prije „Treba mi nešto jače od sna“ te „Uzalud sunce sja“, kojim su zaključili set. Publika ih nije tako lako pustila sa pozornice te se pjevač Pero Galić na pozornicu vratio s gitarom te je akustično odsvirao „Nisam rođen pod sretnim zvijezdama“.

Spektakularan koncert na Šalati Opća Opasnost je zaključila najvećim hitom „Jednom kad noć“ i najvećom serijom vatrometa te večeri. Pero, Žiža, Igor, Kameni, Sojka i Bani s pozornice su sišli oko 23:30 sati, dok ih je publika ispratila gromoglasnim pljeskom koji je nakon dva i pol sata izvrsnog koncerta bez sumnje itekako zaslužen. "Bilo nam je najbolje nego ikad do sada, ali moram istaknuti da svaki koncert volimo, svako mjesto nam je drago i svaki susret s publikom je ono što uistinu volimo. Ovo večeras je ipak bilo posebno.

Da je to moguće, mi bi koncerte imali po 4-5 sati, da se ljudi mogu zabavljati koliko žele. Želim se posebno zahvaliti našem Fan klubu, ali i svima koji su večeras bili ovdje s nama i napravili da nam koncert na Šalati uistinu ostane u odličnom sjećanju", istaknuo je pjevač Opće Opasnosti nakon koncerta.

Nino Pavišić

Nino Pavišić

Nino Pavišić

Nino Pavišić

Nino Pavišić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:05