'MADE OF QUESTIONS'

The A! uz gostovanje Vande Winter predstavlja uživo svoj debitantski album koji ima i verziju na engleskom

Pjesme benda The A! našle su svoje mjesto na više od 450 radijskih postaja diljem svijeta

The A! je izdao dugo očekivani debitantski album pod imenom 'Stereo' koji uz hrvatske inačice pjesama sadrži i engleski album 'Made of Questions', a za najavni singl albuma odabrana je pjesma 'Jedan dobar razlog'.

The A! je za koncertnu promociju dvostrukog albuma 'Stereo' odabrao zagrebački klub Johann Franck na Trgu bana Josipa Jelačića, gdje su već promovirali englesko izdanje albuma 'Made Of Questions' koje je izašlo u SAD-u u veljači ove godine. Na promociji koja će se održati u utorak 6. prosinca u 22 sata najavljeni su i posebni gosti - Vanda Winter, Toni Janković i Tone Tuoro.

Pjesme benda The A! našle su svoje mjesto na više od 450 radijskih postaja diljem svijeta, a SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačka, Argentina, Čile, Italija, Izrael, Španjolska i Norveška su samo neke od zemalja u kojima su singlovi 'If I Had U', 'Where is our love' i 'Never' dobro prihvaćeni.

The A! je dosad izdao 4 službena singla na hrvatskom jeziku, kao što su pjesme 'Nikad' na kojoj im se kao gošća pridružila Vanda Winter te 'Divan sunčan dan' koji je obilježio proteklo ljeto te je došao do 17. mjesta nacionalne top liste (HR Top 40).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:38