UŽARENA ATMOSFERA ZAGARANITRANA

THE DILLINGER ESCAPE PLAN SE VRAĆA U HRVATSKU! Koncert koji su bili prisiljeni otkazati zbog teške prometne nesreće održat će se u kultnoj Močvari

The Dillinger Escape Plan
 Mario Anzuoni / REUTERS

Američka metal grupa The Dillinger Escape Plan u Hrvatsku se vraća 12. kolovoza odsvirati koncert koji su bili prisiljeni otkazati nakon teške prometne nesreće koju su doživjeli u Poljskoj. Koncert će se održati u kultnom zagrebačkom klubu Močvara.

Originalno, The Dillinger Escape Plan je u sklopu svoje oproštajne turneje u zagrebačkoj Tvornici trebao održati koncert 18. veljače, no taj je koncert otkazan kada je na njihov autobus i teretnu prikolicu naletio kamion.

U toj je nesreći ozljeđeno je 13 osoba, ali nije bilo ljudskih žrtava. Grupa je daljnje nastupe s te turneje otkazala jer im je u prometnoj nesreći sva oprema uništena.

Kupci ulaznica za otkazani koncert, kojima novi datum i mjesto ne odgovaraju, svoje ulaznice mogu vratiti i dobiti povrat novca zaključno s utorkom, 28. veljače.

Stare ulaznice vrijedit će, naravno, za koncert u Močvari, a u prodaji će se od danas naći i nove po cijeni od 120 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 140 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:39