BLUE MOON

VIDEO: GREASEBALLS IZBACILI DRUGI SINGL Pogledajte što je Tomfa iz Kawasaki 3p napravio od 'Baj, Baj, Baj'

Grupa Greaseballs izbacila je novi video koji prati drugi singl 'Baj, Baj, Baj' skinut s njihovog nedavno objavljenog prvog albuma 'Greaseballs'. Na albumu se nalaze pjesme koje je Davor Viduka, gitarist benda, napisao kao 16-godišnjak prije četvrt stoljeća, kada su Greaseballsi žarili i palili zagrebačkim klubom Kulušić.

Zanimljivu novu dimenziju pjesmi 'Baj, Baj, Baj' daje vokalno gostovanje Tomislava Vukelića Tomfe, upečatljivog frontmena grupe Kawasaki 3p. Tomfa se pojavljuje i u spotu, kojeg je pak snimao i režirao Mario Borščak, u slobodno vrijeme basist kavasakijevaca. (A ne treba smetnuti s uma da gitaru u Kawasaki 3p svira Davor Viduka!)

Video je snimljen 5. studenog za vrijeme koncertne promocije albuma u zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar. Na istom mjestu za tjedan dana (23.12.) možemo očekivati još jedno "ukazanje" Greaseballsa u sklopu legendarnog programa 'Blue Moon'. Tom prilikom nastupit će i Fantomi, grupa koja je na svoj način ostavila traga na zagrebačkoj 'rockabilly revival' sceni koncem 80-ih godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:50