NJEŽNA FLORENCE WELCH

VIDEO: LEGENDARNI KLASIK U OBRADI FLORENCE AND THE MACHINE Poslušajte kako zvuči spoj glazbenog klasika s modernom videoigrom

 Cassandra Hannagan/Getty Images

Britanski bend Florence And The Machine obradio je klasik Bena E. Kinga 'Stand By Me', a sve za potrebe novog izdanja i verzije videoigre Final Fantasy.

Pjevačica Florence Welch pojavljuje se u traileru za posljednju u nizu videoigara popularne franšize, Final Fantasy XV.

‘Final Fantasy mi je oduvijek bio mitski i prekrasan, a 'Stand By Me’ je sigurno jedna od najvećih pjesama svih vremena. Na njoj se ništa ne može poboljšati, možete samo napraviti svoju verziju. Htjela sam samo obraditi pjesmu u stilu Florence And The Machine, ali i da se može uklopiti u Final Fantasy’, rekla je Welch.

Pjevačica je nedavno surađivala s Rufusom Wainwrightom, a planira i suradnju s elektro duom Skrillex & Diplo.

Uživo ćete je, naravno, imati priliku čuti na IN Musicu od 20. do 22. lipnja 2016. godine na Jarunu u Zagrebu.

INmusic 2016.

Za nezaboravno jedanaesto izdanje INmusic festivala pobrinut će se Gretta, Florence + The Machine, PJ Harvey, Gutterdämmerung featuring Henry Rollins, Jake Bugg, Skunk Anansie, The Kooks, Wilco, Django Django, Pennywise, The Coral, Yeasayer, The Heavy, Kawasaki 3p, Pat Thomas and Kwashibu Area Band, Orkesta Mendoza, Monoswezi, My Baby, Gustafi, Žen i mnogi drugi!

INmusic festival #11 održat će se od 20. do 22. lipnja 2016. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu.

Ulaznice su dostupne putem službenog festivalskog web shopa, mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska te se mogu kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Do 15. travnja cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 299 kuna (+ troškovi transakcije) dok cijena za sedmodnevni festivalski kamp iznosi 200 kuna (+ troškovi transakcije) i dostupna je samo putem službenog INmusicovog webshopa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 21:58