UOČI KONCERTA 6. TRAVNJA

VIDEO: PREMIJERNO POGLEDAJTE NOVI SPOT GRUPE NOLA 'Emotivno teške godine su iza nas. Tražili smo se par godina, a bili smo si blizu'

 Screnshot / YouTube

Svatko od nas živi u svojih šest mentalnih zidova, ili kamenoj kugli, u kojoj se odvija neprekidni splet radosti i tuge, zadovoljstva i neugode, ostvarenosti i želja.

Nolin novi videospot za pjesmu „Vratio si me“ hvata intimne trenutke nekoliko "nas" u trenucima svih ovih stanja, koje su interpretirali glumci Luka Juričić, Marijana Matoković, Katja Rabar, Valter Roša i Lara Živolić.

Veseli li nas u trenucima krize peglanje, kuhanje, plesanje, izležavanje pred televizorom ili u kadi? Je li ruka koja nas spašava prijatelj, partner, ljubavnik ili sami sebe „čupamo“ - to znamo samo mi. Ali uz dobar rif sa zvučnika sve uvijek dobije dodatnu boju.

„Nakon albuma Nola Piano počele su emotivno teške godine za nas. Tražili smo se par godina, a bili smo si blizu. Vratili smo se jedan drugome i počela su nam se otvarati vrata. Nove pjesme, novi ljudi. Pjesma je autobiografska i zahvala svima koji su nam pomogli na našem putu i pružili ruku", poručuju Gabi i Marijan iz Nole, bračni par i kreativna okosnica grupe.

Novi videospot „Vratio si me“, koji je režirala Marijana Četković, ujedno je i najava EP-ja „Negdje između“ koji će Nola premijerno odsvirati u četvrtak, 6. travnja u Tvornici kulture u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:23