PONOVNO SVIRAJU

VIDEO: VELIKI POVRATAK NAKON PAUZE DUGE OSAM GODINA Grupa Kolodvor ponovno se aktivirala, predstavila novi singl, pogledajte spot za pjesmu 'Odisej'

 

Nakon osam godina duge diskografske pauze, grupa Kolodvor ponovno se aktivirala i predstavljaju novi singl – pjesmu „Odisej“. Za pjesmu su snimili i video spot na bajkovitoj plavoj trasi od Komiže do Biševa.

Komiška femme fatale, Lea Mardešić, bila je nemirna Penelopa, a splitski režiser Goran Čače ležerni dirigent hedonističkog snimanja. Osim na Komiži, spot se snimao i na splitskim Prokurativama.

Baš poput Odiseja, grupa Kolodvor vraća se svome domu i izdaje prvi singl nakon osam godina od izdavanja debi albuma 'Dnevnik iz doline ogledala'.

Frontman Kolodvora Martin Pulić 2012. godine zagrebačku je adresu zamijenio londonskom, a autorske vještine oštrio je u bendu Stone Doves s kojim je nastupao od Brixtona do Camdena. Singl Odisej rođen je od svog engleskog pretka, pjesme Journey.

Od starih članova benda na basu je Josip Ljuban, a gitarist Toni Zekulić i bubnjar Roni Ostojić nova su akvizicija probrana među neretvanskim glazbenicima.

Glazba za pjesmu Odisej je snimana u Londonu pa su zadržani zvuci basa Gianmarca Agoste i strastveno bubnjanje Luce Collodora uz gitare Martina Pulića.

Vokal je sniman kod Srđana Sekulovića - Skansija koji se pobrinuo za moćnu i modernu produkciju. Skansi grupu Kolodvor opet očekuje u siječnju kada se snima drugi singl "Zagreb'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:37