DAR UZ SVAKU MONOGRAFIJU

Kupite monografiju o Viktoru Kovačiću za samo 134,10 kn na prodajnim mjestima i na bestseller.jutarnji.hr

Prvi sustavni pogled na život i djelo arhitekta koji je iza sebe ostavio izvanredan graditeljski opus i neke od najljepših građevina u Zagrebu

Monografija 'Viktor Kovačić - otac hrvatske moderne arhitekture' povjesničara umjetnosti Krešimira Galovića prvi je sustavni pogled na život i djelo arhitekta koji je iza sebe ostavio izvanredan graditeljski opus, i bez čijeg bi udjela Zagreb bio siromašniji za neke od svojih najljepših građevina.

Naručite monografiju 'Viktor Kovačić - otac hrvatske moderne arhitekture'

Ujedno, ovo je i prvi naslov u novoj biblioteci Jutarnjeg lista pod nazivom Hrvatska moderna, koja se bavi razdobljem u kojemu su hrvatski arhitekti svojim ostvarenjima stajali uz bok svjetskim dosezima arhitektonske struke.

Monografija o Viktoru Kovačiću bogato je ilustrirana fotografijama, Kovačićevim crtežima, skicama, nacrtima te drugim dokumentima koji svjedoče o iznimno uzbudljivom vremenu u hrvatskoj arhitekturi.

Uz svaki kupljeni primjerak ove knjige poklanjamo mjesečnu pretplatu na tjednik Globus. Vaši primjerci stizat će na adresu koju navedete prilikom kupovine knjige. Prvi primjerak primit ćete unutar 15 dana od kupovine. Ako želite dostavu Globusa na neku drugu adresu, kontaktirajte nas putem emaila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Knjigu možete potražiti na prodajnim mjestima, ali i naručiti na Bestselleru .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 20:34