BALAŠEVIĆ NA INTERLIBERU

'POSLIJE RUČKA, A PRIJE UTAKMICE' Panonski mornar sutra u Zagrebu potpisuje svoj najnoviji roman, a točan termin u zadnjem trenutku krila njegova kći

Đorđe Balašević
 Luka Gerlanc / HANZA MEDIA
 

Jedan od najpoznatijih kantautora s prostora bivše Jugoslavije Đorđe Balašević sutra će u popodnevnim satima na Interliberu potpisivati svju najnoviju knjigu "Kalendar mog djetinjstva".

Knjigu je objavila obiteljska izdavačka kuća Balaševićevih "Balbelo", na čijem će štandu u paviljonu šest biti upriličeno potpisivanje najnovije knjige popularnog pjevača.

'Kalendar mog djetinjstva" je prvi dio knjige, koji obuhvaća šest kalendarskih mjeseci, počevši od veljače, a drugi dio - od srpnja do siječnja naći će se pred čitateljima za godinu dana.

Obavijest o terminu potpisivanja objavila je na Facebooku Balaševićeva kćer Beba. Točan termin nije poznat, no, kako je rekao Balašević, bit će to poslije ručka, a prije utakmice. Prije nekoliko dana procurila je informacija da će Balašević na Interliberu potpisivati svoju knjigu, a tek je danas u popodnevnim satima objavljen i (donekle) točan termin.

Balašević će Zagreb službeno posjetiti još jednom do kraja godine. Naime, 26. prosinca održat će koncert, no lokacija održavanja zasad nije poznata. Prošle godine na isti datum pjevao je u Areni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 10:36