DRAGOCJENI PRIRUČNIK

Prvi put na hrvatskom jeziku: Jutarnji objavljuje knjigu Cesara Millana ‘Šaptač psima’

Izluđuje li vas vaš pas? Je li postao agresivan, skače li na svakog tko pozvoni na vaša vrata ili je opsjednut teniskom lopticom? Slutite li da možda upravo vi u nečemu griješite?

Odgovore koji bi vam mogli promijeniti svakodnevnicu kad je u pitanju vaš nestašni pas, pronađite u knjizi Cesara Millana i Melisse Jo Peltier, koju od srijede, po cijeni od samo 29,90 kuna, možete kupiti uz Jutarnji list!

Knjigu poznatog šaptača psima, prvi put prevedenu na hrvatski jezik, izdaju Algoritam i Jutarnji list. Dakle, od 3. kolovoza, pa u narednih mjesec dana, na najbližim kioscima potražite jedinstven vodič za lakše razumijevanje i ispravljanje najčešćih problema sa psima pod nazivom “Šaptač psima”.

Cesar Millan poznati je stručnjak i biheviorist za pse koji govori o ulozi vođe u odnosu prema psima te se ne ustručava opomenuti psa, a ponekad i vlasnika. Nedavno ste njegovu uspješnu “metodu čopora”‚ prilikom rehabilitacije agresivnih, uplašenih, ljubomornih i problematičnih pasa, mogli gledati i na tv ekranima u seriji “Šaptač psima”. Druga sezona serije na HTV-u kreće na jesen, a dotad u istoimenoj knjizi saznajte važne informacije i tehnike koje će vam pomoći u rješavanju problema s vašim psom. (J. K.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 10:48