NESRETNA SINEAD

NOVI ISPAD SLAVNE PJEVAČICE 'Mrtvi ste za mene. Ubili ste svoju majku. Ukrali ste mi sinove! Lažovi. Licemjeri. Svi vi. Vi ste krivi'

 cc

DUBLIN - Manje od 24 sata nakon što je Sinead O’Connor na svojem Facebooku ostavila oproštajnu poruku i rekla kako se predozirala, slavna pjevačica danas je imala novi sumanuti ispad na Facebooku, najvjerojatnije napisan iz bolnice u Dublinu, gdje je hospitalizirana.

- Ukrali ste mi sinove. Onda ste bili toliko licemjerni da dođete u bolnicu i potom ne budete ovdje kada se probudim i ne javljate se na telefon, napisala je.

- Ja sam s**nje za vas. Mrtvi ste za mene. Ubili ste svoju majku. Ukrali ste moje sinove. Ostavili ste me samu dvanaest tjedana! Zašto sam morala čuti da su vaša licemjerna dupad bila ovdje dok sam bila u nesvijesti?? A sada ste otišli i ne javljate se na telefon?

- Vi ste ubojice koje kradu djecu, ne želim čuti ni vidjeti niti jednog od vas više nikada. Zašto ste bili ovdje kad sam zbog vas završila ovdje???? I gdje ste sad??? Ubojice. Lažovi. Licemjeri. Svi vi. Vi ste uzrokovali ovo.

Pjevačica, koja je najpoznatija po hitu ‘Nothing Compares 2 U’ iz 1990. godine, inače godinama otvoreno govori o svojim psihičkim problemima. Boluje od bipolarnog poremećaja i nekoliko je puta završila u bolnici. Zadnjih dva tjedna u bolnici je pod paskom zbog opasnosti od samoubojstva.





Sinead O'Connor threatened to commit suicide in a harrowing letter the singer posted on Facebook Sunday afternoon. In...

Posted by Rolling Stone on Sunday, 29 November 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 07:15