MACA MUNI

BACILI SU JE NA CESTU JER GLEDA ‘U KRIŽ’: NAKON TOGA POSTALA JE SLAVNA Ova internet senzacija osvojit će vas na prvi pogled

 Instagram

Nažalost, još je uvijek uobičajeno bacati kućne ljubimce na cestu ili ih odvoziti u šumu u trenutku kad više nisu korisni, podobni ili bilo što drugo. Najčešće se takve grozote događaju pred godišnje odmore, kad ljudi ne znaju kako zbrinuti životinju dok ih nema, no čini se da nema pravila.

Jedini ‘zločin’ mačke Muni koju je prva obitelj bezosjećajno napustila i bacila na cestu, iako o uličnom životu pojma nema, jest to što gleda ‘u križ’. Njoj problem s očima nimalo ne otežava život niti je zbog toga manje umiljata i draga, no bivši su vlasnici očito smatrali da nije vrijedna njihove pažnje i vremena.

Na svu sreću, sijamka Muni nije završila pod kotačima automobila jer ju je na cesti našla Ani Hovsepian iz Armenije, pružila joj topli dom i zahvaljujući profilu na društvenim mrežama postala je prava zvijezda, što nimalo ne čudi jer na svakoj fotografiji djeluje kao da se krevelji.

‘Muni nema problema u svakodnevnom životu zbog očiju, no problemi će izaći na vidjelo kad pokuša uloviti neku bubu ili muhu. Najčešće će ih fulati i proći pokraj njih tako da ne bi bila baš dobar lovac miševa’, kaže njezina vlasnica Ani.

Premda je Muni izrazito živa i zaigrana maca, ako je suditi prema snimkama i fotografijama na Instagramu, najviše od svega voli odmarati, kao i svaka druga mačka.

‘Muni je očito napuštena zbog svog izgleda. Tkogod je to učinio, nije bio svjestan koliko posebnu mačku ima. Otkako sam je počela fotografirati, shvatila sam da obožava pažnju i poziranje, pretvorila se u pravu divu’, rekla je Ani za Daily Mail.













Happy Friday!

A photo posted by Muni (@muni.the.cat) on Nov 20, 2015 at 3:39am PST









#siamesecat #siamese #catsofinstagram #gatto #gato #mycat #meow#cats#pet#pets#kot #katzen

A photo posted by Muni (@muni.the.cat) on Nov 6, 2015 at 4:40am PST









Our lovely friend @mrgomboc tagged us to do the #fourfavoritepictures challenge! These are my favorites!

A photo posted by Muni (@muni.the.cat) on Sep 21, 2015 at 11:48pm PDT





Avanture mačke Muni pratite na njezinom profilu na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2024 13:09