PONUDA U HRVATSKOJ

NAJEKSTRAVAGANTNIJE HOTELSKE SOBE Dadilja za psa, privatni batler i televizor od 100 tisuća eura

Cijene sežu i do 10.000 eura po noćenju i ne postoji zahtjev koji hotel ne može ispuniti

Najčešće su smješteni na zadnjim katovima hotela s pet zvjezdica i to kako bi gost uživao u nezaboravnom pogledu na grad ili more. Pored VIP tretmana za goste, nude i VIP tretman za pse, hidromasažne kade i jacuzzije, batlere, najfiniju kozmetiku, osobnog zaštitara ako vam treba, chefa kuhinje koji za vas osobno dovršava ručak ili večeru, najam jahte…

Sve navedeno tek je dio luksuzne ponude hrvatskih hotela u predsjedničkim apartmanima. A noćenje ili godišnji odmor na takvom mjestu mogu si priuštiti samo oni dubljeg džepa budući da sežu do visokih 10.000 eura. Uostalom, i bira ih takva klijentela - političari, glumci, pjevači, biznismeni i drugi uglednici.

Krase ih vrhunski dizajn, najmodernija tehnologija - LCD televizori, najbrži pristup internetu, raskošne spavaće sobe i kraljevski kreveti, mramorne kupaonice, saune, walk-in tuševi, 24-satna posluga u sobu, dobrodošlice u obliku poklona, Playstation, prilagođena prehrana… Sve što poželite. A hotelski menadžeri tvrde kako ne postoji zahtjev koji ne mogu ispuniti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 15:28