SEKS SKANDAL

EKSPERT ZA BUBREŽNE BOLESTI NA STUPU SRAMA Pacijenticu vidio golu i krenuo u aferu koja će ga koštati karijere

Richard Smith, jedan od najcjenjenijih engleskih stručnjaka na području dijabetesa i bubrežnih bolesti, našao se u središtu seksualnog skandala koji će ga vjerojatno koštati karijere, piše Telegraph . Ovaj inače oženjeni 53-godišnjak je prije dvije godine u ordinaciju primio anonimnu pacijenticu koja mu se požalila da je muči nekakv osip na leđima. Ugledni doktor rekao je ženi da skine majicu i tu se cijela priča zakotrljala. Smith je potpuno izgubio glavu za pacijenticom koju je poznavao oko četiri godine, ali dok nije skinula majicu očito nije bio svjestan njezinih 'atributa'. Već iduće večeri na mobitel 'pacijentice A' došla je doktorova poruka.

- Ne izlaziš mi iz glave...

Gospođa, koja je također bila udana, prihvatila je igru. Prvo dopisivanje, pa lagane večerice i na kraju afera koja će vodećeg dijabetologa i nefrologa koštati karijere. Žena je sve više izbivala od kuće, čak je posjećivala Smitha na liječničkim simpozijima... U svakom slučaju, bježala je od supruga kad god je stigla. I sve je to trajalo osam mjeseci kada je suprug konačno postao sumnjičav, te je otvorio svoju privatnu istragu.

Brzo je pohvatao sve konce i na kraju je sa ženinog telefona poslao doktoru jasnu poruku.

- Sve znam.

Međutim, neimenovani gospodin tu se nije zaustavio, već je Smitha 'cinkao' i 'liječničkom sudu časti'. Na saslušanju Smith je negirao vezu s pacijenticom, ali nije računao na to da će žena sve priznati i tu za njega povratka više nije bilo. Na kraju je i on sve priznao i trenutačno čeka konačnu odluku...

Da ironija bude potpuna, doktor Smith se proslavio knjigom: 'Vodič za mršavljenje pomoću seksa'...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2024 14:53