BIPA FASHION.HR

FOTO: LJEPOTICE IZ PRVOG REDA PRATILE REVIJU ROBERTA SEVERA Osim slavnih glumica modni događaj godine nije propustila ni hrvatska Kylie Jenner

 
Ana Begić i Lana Gojak, Bojana Gregorić i Hana Rodić
 Bruno Konjević / Cropix

Poznati modni dizajner Robert Sever predstavio je u utorak navečer na Zagrebačkom velesajmu svoju novu kolekciju pod pokroviteljstvom brenda Noelle, otvorivši tako novo izdanje nacionalnog tjedna mode Bipa Fashion.hr.

Ljubitelji njegovih dizajna uživali su u kolekciji za koju je Sever inspiraciju pronašao u carskoj Rusiji. Ženstvenost, elegancija i diskretna dekadencija osnovni su motivi kolekcije. Kao i uvijek, dominira funkcionalnost i detalji dizajna. Kolekcija koju čini skoro 50 lookova, izrađena je od delikatnih čipki, trapera, viskoze, svile i pamuka.

Reviju nisu propustili brojni poznati poput Ane Begić i Lane Gojak, Tare Rosandić, Bojane Gregorić, Sonje Kovač, Iskre Jirsak i drugih. Među ljepoticama fotoreporteri su prepoznali i Hanu Rodić, hrvatsku Kylie Jenner kako joj tepaju, koja je osvojila srce G. Savršenog u prvoj sezoni.

FOTOGALERIJA: Poznati na prvoj večeri revije Bipa Fashion.hr

U pet dana najvećeg tjedna mode u regiji samostalnim revijama predstavit će se i Ivica Skoko i Zoran Aragović koji ove godine slavi 15 godina postojanja svoga brenda BiteMyStyle. Osim njih 28. Bipa Fashion.hr nove kolekcije predstavit će i Twins, Jelena Holec, Ana Maria Ricov, Morana Krklec, Mateyaneira, Branka Donassy, Marina Design, Anthony Avangard, Arileo i Klisab, a u sklopu programa FHR MEN modna kuća Varteks, Spirit by Tomislav Bahorić i Boško Jakovljević.

FOTOGALERIJA: Prva večer revije Bipa Fashion.hr - Robert Sever

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 23:03