NEMAJU GDJE

FOTO: OVI PRESLATKI PSI HITNO TREBAJU VAŠU POMOĆ Vremena je sve manje, prijeti im eutanazija!

Rokovi se bliže, a njihovi snovi o udomljenju sve su manji

Rok im uskoro istječe - u razdoblju od 5. do 9. svibnja ovi će psi biti eutanazirani. Tada im, naime, istječe 60 dana boravka u skloništu. Neki od njih izbačeni su iz toplih domova, drugi su odvojeni od majke i tjednima lutali ulicama... Jedini grijeh im je što su neželjeni.

Rokovi se bliže, a njihovi snovi o udomljenju sve su manji. Vjerojatno nikad neće dobiti nagradicu od svojeg vlasnika, nitko ih neće naučiti da daju šapu i nikad više neće trčati livadom.

Ne zna se što su sve prožvjeli prije dolaska u sklonište, no sigurno je da zaslužuju biti najrazmaženiji psi na svijetu: koji će spavati u vlasnikovom krevetu, sretno se valjati u gomili prljavštine na livadi, panično se bojati fena i podivljati od sreće kad im vlasnik kupi omiljenu poslasticu.

Sve to ipak stignu doživjeti. Dovoljno je javiti se u sklonište Pokupsko Cerje, gdje su smješteni, i spasiti ih. Sklonište radi od 10 do 14 sati, a može im se javiti na 099 200 3304 ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 03:56