ODMOR IZ SNOVA

FOTO: RAJ ZA PSE U HRVATSKOJ Na plaži u Crikvenici nude im pivo, sladoled i daske za surfanje

 Antonio Bronić / REUTERS

Prije tjedan dana otvoreni Monty’s Dog Beach Bar u Crikvenici privukao je pažnju svjetskih medija, a agencija Reuters objavila je i foto priču o plaži i baru koji su raj za četveronožne prijatelje. Pse čeka puni luksuz, od ležaljki do daski za surfanje, a u ponudi je i ‘pseće pivo’, od pilećeg i povrtnog temeljca, sladoled, čips i još koješta drugo.

Kako pišu na službenoj stranici, na plažu Lučicu psi su dobrodošli već četvrtu sezonu, no od ove godine nude im se dosad neviđeni luksuzi.

Osim što se bezbrižno možete okupati s psom, za njih su posebno izrađeni i suncobrani. Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, posjetitelji su oduševljeni. ‘U kafiću na plaži pseći gost odmah dobije zdjelicu s vodom i pseće kolačiće na tanjuru - respect’, napisala je jedna posjetiteljica.

Pogledajte u galeriji kako psi uživaju:

Međutim, osim čistog mora i ljubavi prema životinjama Monty’s Dog Beach Bar nudi i smještaj za pse u hotelu na Križišću, 15 minuta od Rijeke. Po noći psi borave isključivo u zatvorenom klimatiziranom prostoru prilagođenom i namijenjenom samo njima. Kako bi se osjećali kao doma, njihov je prostor uređen kao dnevni boravak, tijekom dana mogu gledati televiziju i slušati glazbu. Spavaće prostori s boksevima su odvojeni, a psi ih mogu iskoristiti kad god zažele privatnost i mir.

U ponudi imaju nekoliko paketa, ovisno o tome nosite li svoju hranu ili želite koristiti njihovu, a nude i uslugu PokupiMe pa ako nemate automobil, djelatnici će doći po psa k vama. U planu su i usluge šetanja pasa i kućnih posjeta.

Sve detaljne informacije saznajte na njihovo službenoj stranici ili na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:09