DODJELA NAGRADA GQ

FOTO: ŽENA NOGOMETAŠA PETERA CROUCHA UKRALA ŠOU NAJVEĆIM ZVIJEZDAMA Svi su gledali u njezinu posve prozirnu haljinu, ali i haltere Rite Ore

 
Rosie Huntington-Whiteley, Kate Beckinsale, Abbey Clancy i Rita Ora
 Profimedia, Goff Photos, Press Association

Neka od najvećih imena šoubiza okupila su se u srijedu navečer u muzeju Tate Modern u Londonu na 21. dodjeli godišnjih nagrada magazina GQ. Brojne ljepotice, koje su prošetale crvenim tepihom, izazvale su veliku pažnju svojim glamuroznim haljinama, no najatraktivnije komade odabrale su Abbey Clancy, Rita Ora, Kate Beckinsale i Rosie Huntington-Whiteley.

Voditeljica britanskog Top Modela i supruga nogometaša Petera Crouch, Abbey Clancy (32), svojom haljinom nije puno prepuštala mašti. Srebrna, posve prozirna dugačka haljina rezana je tako da su do izražaja došle njezine savršene noge i oblikovana figura. Abbey je tim više očarala posjetitelje koji znaju da se radi o majci troje djece. Posljednje dijete, sina Johnnyja, rodila je u siječnju ove godine.

Uzdahe je izazvala i pjevačica Rita Ora (27) koja je odabrala poluprozirnu crnu haljinu ukrašenu draguljima. Prorez na haljini bio je dovoljno visok da otkrije i haltere. U jednako sjajnoj haljini, srebrnih i zlatnih tonova pojavila se Chrissy Teigen čiji je suprug John Legend osvojio nagradu muškarca s najviše stila.

FOTOGALERIJA: Poznati na dodjeli nagrada GQ

U nešto drugačijim haljinama jarkih boja pažnju su privlačile model Naomi Campbell, koja je osvojila nagradu modne ikone godine, te Donatella Versace koja je proglašena dizajnericom godine. Pjevačica Dua Lipa istaknula je figuru u uskoj mini haljini s leopard printom i osvoijla nagradu solo izvođačice godine.

Impresivne haljine i figure pokazale su i glumica Kate Beckinsale, pjevačice Kylie Minogue i Zendaya, manekenke Rosie Huntington-Whiteley i Neelam Gill, voditeljice Vick Hope i Laura Whitmore...

Nagrade magazina GQ dodjeljuju se ženama i muškarcima koji su na neki način utjecali i oblikovali kulturni krajolik u modi, politici, zabavi i sportu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 04:16