Dirty Bomb - spremno sto tisuća ključeva za beta testiranje

Prvi Dirty Bomb video

Dirty Bomb je napokon dobio svoje konačno ime (igra je bila poznata i pod imenom Extraction) pa je vrijeme za beta testiranje ovog FPS-a. Izdavač je pripremio 100,000 beta ključeva koje će podijeliti igračima za dva stres-testa. Jedan test se odvija ovog vikenda dok drugi stiže početkom ožujka.

Otkada smo zadnji puta čuli za igru, promijenjeno je mnogo toga, a detalje možete saznati na službenom forumu. Plaćenici sada dobivaju bodove za završetak meča, za novi level kao i za dnevne misije koje su novi dodatak igri. Svakog dana ćete na raspolaganju imati po tri dnevne misije kao dodatak standardnim zadacima.

Ovi bodove znače da više nećete otključavati nove stvari kada dobijete novi level, već ćete trošiti zarađene bodove kada vi to poželite. U ovim beta testiranjima ćete imati priliku isprobati sve što igra nudi pa je ovo odlična prilika za isprobati igru prije nego ju odlučite kupiti.

Ako ste spremni za beta test, svakako posjetite službene stranice gdje se možete prijaviti za jedan od ključeva. Podsjećamo, prvo beta testiranje je već u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 22:07