Gamevice će omogućiti bolje kontrole u igrama na mobilnim uređajima

Gamevice će omogućiti bolje kontrole u igrama na mobilnim uređajima

Wikipad Inc je tvrtka koja je poznata po tabletu baziranom na Android operativnom sustavu koji je posebno namijenjen igranju. Danas je iz iste radionice najavljen i poseban kontroler za mobilne uređaje koji će transformirati vaš tablet u igraću konzolu.

Gamevice kontroler obećava preobrazbu određenih Windows 8 i Android mobilnih uređaja u funkcionalnu mobilnu konzolu sa tankim i prijenosnim kontrolerom. Također, očekuje se i iOS podrška u budućnosti.

“Cijenimo mišljenja naše zajednice. Čuli smo od mnogih ljudi kojima se svidio Wikipad 7, a imaju iPad, Android ili Windows 8 mobilni uređaj da bi željeli da kreiramo kontroler za njih”, rekao je predstavnik Wikipada. “Trenutno radimo na Windows 8 i Android verzijama. Nismo zaboravili druge važne operativne sustave i nadamo se da ćemo uskoro najaviti i dodatnu podršku za njih”, dodao je.

gamevice_1
Gamevice će omogućiti bolje kontrole u igrama na mobilnim uređajima

Gamevice kontroler se sastoji od dvostrukih analognih “štapića” za upravljanje, analognog D-pada i 4 analogne tipke. Wikipad je zamislio kontroler kao onaj sličan popularnim konzolama te bi svima trebao biti poznat osjećaj upravljanja istim.

Zasada nema podataka o cijeni niti o listi podržanih uređaja. Morat ćemo se strpjeti, no jedva čekamo više podataka o kontroleru i naravno njegov izazak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 23:43