Najavljen The Seed - tekstualni RPG smješten u postapokaliptični svijet

Najavljen The Seed - tekstualni RPG smješten u postapokaliptični svijet

Igrali ste Metro 2033, Fallout 3 i/ili S.T.A.L.K.E.R.? Volite igre smještene u postapokaliptični svijet u kojem vaše akcije zaista nešto znače i utječu na sam tijek priče? Ako je odgovor potvrdan, onda će vas svakako zanimati The Seed.

Iako The Seed neće sadržavati očaravajuću grafiku zbog koje će vaše računalo početi štucati, oni koji vole igre s dobrom pričom bi mogli ostati zainteresirani. The Seed je naime tekstualni 2D single-player RPG koji je smješten u Rusiju, a radnja se odvija 2026. godine. Igrači će moći sudjelovati u igri sami ili se pridružiti grupi preživjelih, a očekuje vas preživljavanje u postapokalištičnom svijetu, lov te sukobi s bandama koje vladaju svijetom. Ono posebno zanimljivo je činjenica da će igra sadržavati 50-ak različitih završetaka, a vaši odabiri će utjecati na smjer igre. Također, mape će biti bazirane na Googleovim satelitskim snimkama.

The Seed je trenutno u razvoju za PC i Mac, a izlazak igre se očekuje u srpnju sljedeće godine. Ukoliko vam se sviđa ideja, The Seed možete podržati putem službene web stranice, a moguće je da će nakon izlaska za računala doći i mobilna verzija igre.

Ako tražite naslov slične tematike kojim ćete skratiti čekanje, svakako isprobajte spomenuti Metro 2033, Fallout 3 ili S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat ukoliko to još niste.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 19:10