Star Wars figurice stižu u Disney Infinity 3.0?

Star Wars figurice stižu u Disney Infinity 3.0?

Otkako je najavljen novi Star Wars film, tematika zvjezdanih ratova se širi na sve strane. Nas posebno zanima Star Wars: Battlefront koji je najavljen za kraj godine, a sada će još jedna video igra otploviti u Star Wars svemir.

Iako to još nije službeno potvrđeno, njemački Saturn je objavio listu na kojoj Disney Infinity 3.0 dobiva Star Wars figurice. Set će uključivati likove kao što su Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Obi-Wan, Yoda, Darth Vader, Princess Leia, C-3PO i R2-D2.

Nije sigurno hoće li svi ovi likovi dobiti i svoje Infinity figure, no vjerojatno je da će većina, ako ne i svi, zaživjeti i u igri.

Iako Disney još ništa nije rekao, na službenom Twitter profilu je osvanula poruka: ” Geduld du haben must”. Ako prevedemo poruku na engleski, jasno je da poruku šalje sam Yoda i kaže: “Patience you must have”, odnosno da morate imati strpljenja.

Ako pitate nas, ovo je direktna potvrda, a sada samo treba sačekati da Star Wars figurice stignu u Disney Infinity svijet. Prema prethodnim informacijama, to bi se trebalo dogoditi 15. kolovoza ove godine.

disney-infinity-30-star-wars_1
Star Wars figurice stižu u Disney Infinity 3.0?
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 09:38