CARA DELEVINGNE PRIZNALA

Jedna od najplaćenijih manekenki na svijetu u teškoj depresiji

 Anthony Harvey/Getty Images / Anthony Harvey/Getty Images

Ona je jedna od najpoznatijih i najplaćenijih manekeni na svijetu, no upravo ju je taj posao bacio u tešku depresiju zbog čega je počela mrziti samu sebe.

Cara Delevingne se vratila poslu zahvaljujući kojem je već sad, sa 23 godine zaradila milijune, no priznala je da je zbog perioda teške depresije i samoprijezira odustala od modne industrije neko vrijeme.

Delevingne je svoj povratak obilježila novom kampanjom za slavnog dizajnera Yves Saint Laurenta, no karijeru modela zamijenit će glumačkom. Nakon što je kroz sedam godina postala jedno od prepoznatljivijih lica modnih pista sad joj je prioritet gluma, prenosi Independent.

‘Nikad nisam rekla da odustajem od manekenstva i ne krivim modnu industriju ni za što. Patim od depresije i imala sam period kad sam samu sebe mrzila. Sretna sam zbog toga što mogu raditi ovaj posao, no bježala sam od problema i tako iscrpila samu sebe. Sad sam se koncentrirala na snimanje i trudim se naučiti voljeti sebe’, rekla je ljepotica.

Dodala je da što je uspješnija bila, to se više oslanjala na tuđe mišljenje i potvrdu kako bi se bolje osjećala.

Delevingne je bila glavno lice kampanja velikih modnih kuća poput Burberryja, Chanela, Yves Saint Laurena i Manga među ostalima. Odmah su je počeli uspoređivati s Kate Moss pa su manekenke neke kampanje odradile zajedno.

Međutim, 23-godišnjakinja se udaljila od manekenske karijere ne bi li se okušala u glumi, a dosad se pojavila u filmu ‘ The Face of an Angel’.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:44