MODEL 'GLUMI' GLUMICU

Jesu li glavu D. Moore 'stavili' na tijelo druge?

Modna industrija podigla se na noge, sve je manje onih koji vjeruju da je na fotografiji s naslovnice slavnog magazina doista Demi Moore. Vrat, ključna kost i ruke identični su, tvrde, onima poljske manekenke Anje Rubik

ZAGREB - Nakon što je nekidan u medijima odjeknula vijest da glumici Demi Moore na naslovnici magazina W zbog pretjeranog retuširanja “nedostaje jedan bok”, sada se počelo pričati o tome da na fotografiji zapravo uopće nije Demi.

Brojne sličnosti

Točnije da nije njezino tijelo, nego samo glava koja je “stavljena” na tijelo manekenke koja je u listopadu prošetala pistom u Parizu u identičnom Balenciaginom korzetu.

Između fotografije s naslovnice 47-godišnje glumice i one poljskog modela Anje Rubik mnogi su povukli paralele. Nakon detaljnog proučavanja komentari su sljedeći: vrat, ključna kost i ruke na fotografiji koju je W objavio identični su onoj Anje na pariškoj pisti.

I dok neki idu toliko daleko da tvrde da je uredništvo jednostavno uzelo fotografije snimljene u Parizu te jednu od njih prilagodilo Moore, drugi smatraju da je Rubik posebno angažirana kako bi još jednom navukla korzet te u njemu “glumila” glumicu.

Dobra rasvjeta

Najnovije optužbe Demi još nije komentirala, ali je zato u obranu svog tijela stala kada su je optužili da je toliko fotošopirana da joj nedostaje bok. Svoj komentar tada je objavila na Twitteru:

“Moji bokovi nisu retuširani... To se događa kada se bočno nagnete na jednu stranu. Zašto nitko od vas to ne može vidjeti!? Idioti!”, napisala je ljutito te dodala:

“Fotografija je predivna i mogu samo reći da bih voljela da me tako dobro osvjetljenje prati cijeli dan kamo god pošla...”.

Uskoro ju je izazvao američki fotograf Anthony Citrano tvrdeći da fotografija nije autentična.

“To ne može biti original. Donirat ću pet tisuća dolara u dobrotvorne svrhe, ako dokažu da je to original”, napisao je.

Na njegov izazov Demi i W još nisu podastrijeli dokaze. Glasnogovornik magazina izjavio je da nisu učinili ništa neobično u slučaju Demi Moore.

- Demi je prelijepa žena i naslovnica to samo odražava - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. lipanj 2024 23:59