DODJELA NAGRADA EMMY

FOTO: NAJVAŽNIJI CRVENI TEPIH OVE JESENI, A TOLIKO GAFOVA Mlada glumica iz 'Moderne obitelji' opet pokazala neukus, ni Heidi Klum nije bila na nivou

 
 Mike Blake / Reuters

Holivudska krema okupila se na crvenom tepihu u nedjelju navečer na dodjeli nagrada Emmy u Los Angelesu, a zbog bogatih kreacija koje su se mogle vidjeti večer proglašavju najvažnijim modnim događajem posljednjih mjeseci, piše USA Today.

Premda je bilo puno više onih koji su plijenili pažnju besprijekornim izgledom i elegantnim kreacijama, neke glumice baš nisu pogodile odabirom.

Mlada Ariel Winter, poznata po ulozi u seriji ‘Moderna obitelj’, najbolje izgleda u haljinama koje odražavaju glamur starog Hollywooda, no haljina Zuhaira Murada nije postigla željeni dojam. Uzorak koji podsjeća na životinjski i dva prevelika izreza jednostavno nisu dobro naglasili seksipil.

Ni njezina kolegica koja joj u seriji glumi stariju sestru, Sarah Hyland, nije se proslavila modni izborom. Haljina Zaca Posena s printom lišća možda bi i ostavljala sasvim drugačiji dojam da Hyland nije za sjenilo i naušnice nije odabrala istu nijansu. Tako je cijeli dojam bio previše ‘jesenski’.

S predimenziniranim košaricama za grudi haljina Heidi Klum s potpisom Petera Dundasa bila je primjerenija nekom glazbenom festivalu nego svečanoj dodjeli TV nagrada. Glumica Vanessa Bayer odabrala je cvjetni print Zaca Posena, no uzorak je malo previše podsjećao na bakine zastore. Smaragdno zelena haljina Shannon Purser također nije dobro prošla kod kritičara, a ni ne čudi zašto.

Na popisu se našla i Reese Witherspoon koja je odabrala malo dulji plavi sako umjesto haljine. Možda njezin odabir kritičari i ne bi proglasili modnom katastrofom, no u usporedbi s ostalim toaletama, Reese je djelovala kao da je zaboravila hlače ili suknju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:53