BRIT AWARDS

FOTO: OVO SU PREDVODNICE STILA NA GALA DODJELI GLAZBENIH NAGRADA Među zvijezde se progurao i jedan 'mamin sin', no ljepotice su mu ukrale pažnju

 Neil Hall / Reuters

Tri najveća ženska imena pop glazbe trenutno predvodila su ljepotice na crvenom tepihu uoči dodjele glazbenih nagrada Brit Awards u srijedu navečer - Ellie Goulding, Katy Perry i Rita Ora. Premda je bilo tu svakakvih kreacija, one su okupljene ispred londonske O2 Arene ostavile bez daha.

30-godišnja Ellie odabrala je crnu, svilenu haljinu s dubokim dekolteom i dubokim prorezom, taman dovoljno da zagolica maštu. Ljepotici koja je nominirana u kategoriji za najbolju solo izvođačicu dekolte je ukrašavalo nekoliko srebrnih lančića.

Uvijek lijepa Rita Ora odabrala je prilično glamuroznu haljinu za ovu prigodu. Pažnju je privlačila u sjajnoj, poluprozirnoj zelenoj haljini ukrašenoj blistavim kamenčićima. Ovu bajkovitu dugačku haljinu upotpunila je jaknom maskirnog uzorka i decentnom šminkom zemljanih tonova.

Katy Perry voli mini haljine pa je i ovaj put odabrala jednu takvu. Svilena, prljavo roza haljina sa srebrnim ukrasima sjajno je isticala njezine duge noge, a stajling je upotpunila odgovarajućim sakoom.

Crvenim se tepihom prošetao i 17-godišnji Brooklyn Beckham, sin Victorije i Davida Beckhama, odjeven u predimenzionirani crno-bijeli kaput.

Na 37. po redu dodjeli Brit Awardsa nastupit će Katy Perry, Ed Sheeran, Bruno Mars, Little Mix, Robbie Williams i drugi. Najviše nominacija, svaki po tri, imaju Little Mix, Rihanna i Skepta dok David Bowie i reper Drake imaju po dvije nominacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:20