SUSRET U MILANU

NEZABORAVNI TRENUCI Prva generacija misica koje su se ponovno okupile i nakon svjetskog izbora

 Miss Universe

Odlazak na svjetski izbor ljepote za kandidatkinje je uvijek velika stvar jer u borbi za titulu svoju zemlju trebaju predstaviti u što boljem svjetlu. No osim toga, za sve natjecateljice ovdje je riječ i o jedinstvenom iskustvu gdje se stječu predivna poznanstva i sklapaju prijateljstva. Kao dokaz tome su natjecateljice iz generacije 2014. godine koje su se nedavno opet okupile, i to u Milanu. Među njima je bila i Ivana Mišura, Miss Universe Hrvatske 2014. koja kaže da se s bivšim misicama provela odlično.

- Naravno da nisu sve uspjele doći zbog raznih obaveza, no mi koje jesmo, opet smo proživjele neke od nezaboravnih trenutaka zajedno. Bilo nam je sve kao i na svjetskom izboru: imale smo tjelohranitelje i sve nam je bilo organizirano do zadnjeg detalja - priča Ivana.

S njom su u Milanu bile i misice Rusije, Guama, Velike Britanije, Srbije, Belgije, Austrije, Bahama, SAD-a, Nizozemske, Litve, Curacao, Južnoafričke Republike, Indonezije, Filipina, Ukrajine, Norveške, Finske, Paname, Costa Rice, Puerto Rica, Švicarske, Mexica i Kenije.

- Istaknula bih kako smo mi prva i jedina generacija misica koja se opet okupila nakon svjetskog izbora. Što reći za kraj, lijepo je biti Miss Universe - zaključila je Ivana.

Ivana Mišura na ovom je događaju nosila haljine Vesne Spose, a ostalim missicama poklonila je zlatne privjeske Zlatarne Dodić, te vino Zlatan Plenković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:25