NAGRADA TRIP ADVISORA

FOTO: PUTNICI ODABRALI NAJBOLJI HOTEL NA SVIJETU Noćenje košta 660 kuna, a zemlja u kojoj se nalazi jedna je od najpoželjnijih destinacija

 Instagram
 

Najbolji hotel na svijetu prema godišnjem izboru korisnika Trip Advisora je Viroth's Hotel. Nalazi se centru Siem Reapa u Kambodži, a noćenje u njemu košta 660 kuna.

Njegov moderni dizajn inspiriran je 50-im godinama i upotpunjen neobičnim vertikalnim vrtovima punim zelenih biljaka. U hotelu se nalazi 35 prekrasno uređenih soba, 20 metara velik bazen, spa, teretana i otvoreni restoran kraj bazena.

Kao najboljeg odabrao ga je algoritam koji analizira milijune recenzija i mišljenja prikupljenih u zadnjih godinu dana na TripAdvisoru od svjetskih putnika.

A upravo ovaj hotel ima 910 recenzija, a 95 posto ih je ocijenjeno 'odličnim', te nijedna ocjena nije ispod prosjeka.

- Šik dizajn i dobro je održavan, a uključuje crni Mercedes koja nas je vozila do aviona. Osoblje je ljubazno i prijateljski raspoloženo, te govore engleski. Wi-fi je brži od očekivanog. Hotel je smješten u samom centru grada, 25 minuta od aerodroma. Preporučujem ga - u recenziji je napisao korisnik TripAdvisora iz Singapura, Ruhong, koji je oduševljen hotelom.

Drugi su komentirali kako je hotel oaza mira i tišine u živahnom gradu i kako nikad nisu prije odsjeli u tako čistom hotelu s predivnim osobljem.

Prema godišnjem izboru putnika, najluksuzniji hotel nalazi se na Maldivima, a zove se Baros Maldives, a najbolji smještaj za noćenje i doručak je Pousada Casa Campestre u Brazilu.

What a #view from our Cayenne Restaurant … Let the #dinner start!

Objavu dijeli Baros Maldives (@barosmaldives)

Hotel Mume u japanskom Kyotu prozvan je najboljim malih hotelom u 2018. Najbolji hotel na svijetu u usporedbi s cijenom je Hanoi Emerald Waters Hotel & Spa u Vijetnamu, dok ćete najbolju uslugu dobiti u hotelu Riad Kheirredine u Maroku.

Najromantičnijim hotelom prozvan je pak Maison Souquet u Parizu, najbolji obiteljski hotel je Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel u Italiji, a najbolji All Inclusive je Ikos Olivia u Grčkoj.

Osim najboljih hotela, odabrani su i najbolji restorani, najljepše plaže, atrakcije, kao i destinacije.

Kako bi proučili kompletne liste kliknite OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:03