OD PONEDJELJKA JUTARNJI + VODIČ = 10 KUNA

Sve što vam treba za najbolji ljetni provod na moru: Otkrivamo skrivene uvale, noćne klubove, restorane...

ZAGREB - Kupanje na prvoj plaži koju ugledate, za ručak sendvič ili prženi krumpirići, navečer šetnja strogim centrom sa sladoledom u ruci, pa spavanje i sutra sve ispočetka?

Priključite se Like Croatia, najvećem turističkom projektu u Hrvatskoj

Ne, vaše ljeto ne mora biti dosadno i predvidljivo! Uz vodiče Jutarnjeg lista, koje ćete od ovog ponedjeljka naći na kioscima po jedinstvenoj cijeni od samo 3 kune, svaki dan vašeg godišnjeg odmora bit će ispunjen zabavnim aktivnostima, najfinijom hranom, ludim noćnim provodima te pametnim i sveobuhvatim kulturnim i povijesnim razgledavanjem.

Neodoljiva kuhinja

Tradicionalni godišnji vodiči Jutarnjeg ovoga ljeta izlaze u luksuznom ruhu i na najviše stranica do sada, pod etiketom Like Croatia, najvećeg turističkog izdavačkog projekta u Hrvatskoj, koji se već dokazao knjigama Dobri restorani 2012. i Ronjenje u Hrvatskoj.

U ponedjeljak 2. srpnja potražite vodič Istra i na čak 84 stranice pročitajte sve tajne najvećeg hrvatskog poluotoka, od skrivenih uvala za kupanje (s odjećom ili bez nje), do biciklističkih staza i lokacija za podmorsko istraživanje potopljenih brodova.

Jutarnji + vodič 10 kuna

Budite brzi i na vrijeme nabavite svoje primjerke turističkih vodiča, koje ćete moći kupiti isključivo i samo uz Jutarnji list, po jedinstvenoj cijeni paketa od 10 kuna. U ponedjeljak, 2. srpnja, izlazi vodič Istra, 3. srpnja potražite vodič Kvarner, srijeda 4. srpnja dan je za vodič Dalmacija, a u četvrtak 5. srpnja izlazi južna Dalmacija.

Saznat ćete koji su restorani ove prekrasne regije pobijedili u najvećem nacionalnom izboru Dobri restorani 2012., a dobit ćete i uvid u još neobjavljenu knjigu Saše Špiranca koji u svakoj regiji pronalazi vinare koji su od svojih vinograda i podruma stvorili pravu turističku atrakciju.

Naći će se tu urbanih legendi i zanimljivosti, prometnih i servisnih informacija, preporuka za smještaj, vodiča kroz gradove i prirodne fenomene, a sve popraćeno prekrasnim i originalnim fotografijama i preporukama iz prve ruke.

Svaki dan nešto novo

U utorak, s jednako bogatim sadržajem i na jednom broju stranica, na kioscima će se pojaviti vodič Kvarner, a Dalmaciju smo zbog bogatstva i mnoštva informacija morali podijetiti na dva vodiča, dakle ukupno više od 160 stranica: u srijedu vam predstavljamo sjeverni i središnji dio ove povijesne regije, a u četvrtak vas vodimo na sam jug, u regiju školjki, kamenica, mandarina i vrhunskog turizma.

Za one koji vole kuhati u svakom vodiču donosimo recepte za najpoznatija i najbolja autohtona jela iz pera ponajboljih hrvatskih kuhara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:45