Raznolika ponuda

Valamar - Vaš vodič za nezaboravan odmor na Jadranu, od luksuznih vila do avanturističkog glampinga

Isabella Valamar Collection Island Resort

Bilo da tražite avanturu, opuštanje, istraživanje kulturnih bogatstava ili uživanje u gastronomiji, ovo mjesto je pravi odabir

Zamislite da putujete duž biserne Jadranske obale, gdje svaki grad, otok i plaža pričaju svoju priču. Vodimo vas na putovanje od drevnih zidina Dubrovnika, preko sunčane Makarske rivijere i prirodnih bogatstava naših otoka Hvara, Raba i Krka pa sve do čarobne Istre, kroz prizmu Valamar Riviere, najveće hrvatske turističke kompanije. U svijetu Valamara, gdje hotelski balkoni gotovo dodiruju plavetnilo mora, a plaže postaju produžetak vašeg dnevnog boravka, očekuje vas paleta smještajnih opcija. Zamislite se kako se budite u šarmantnim sobama s pogledom na horizont ili uživate u raskoši privatnih vila s bazenima gdje se luksuz spaja s prirodom, svaki odabir nudi svoju priču i obećava odmor iz snova. Ali, ovo nije samo priča o smještaju, ovo je poziv na avanturu, otkriće i istinsko uživanje u svakom trenutku vašeg odmora.

Započnimo s Dubrovnikom, gdje novootvoreni Maro World, smješten na idiličnom poluotoku Babin Kuk svega par minuta pješice od svih Valamarovih hotela kao što je obiteljski Valamar Tirena hotel, čini obiteljski odmor bajkom. Ovaj zabavni svijet na površini od 1800 m2 je mjesto gdje mašta dobiva krila, a igra nema granica. Maro World omogućuje vam da svoje dijete povjerite profesionalnom osoblju ili da se i sami pridružite zabavi. Pogledajte zajedno film ili predstavu. Neka djeca razvijaju kreativnost i vještine u jedinstvenoj zoni Smart Play.

image

Maro World

Put nas vodi dalje prema Hvaru, gdje Valamar Amicor Green Resort otvara svoja vrata. Radi se o prvom obiteljskom eko resortu u Hrvatskoj izgrađenom u skladu s načelima održivog razvoja. Ovdje luksuz susreće održivost. Zamislite sebe kako udišete miris lavande i gledate zvijezde s terase vaše eko vile, dok vaši CO2 otisci nestaju kao jutarnja rosa.

Za one koji traže avanturu i slobodu, [PLACES] by Valamar hoteli na Hvaru i u Makarskoj nude savršenu kombinaciju modernog dizajna i zabave. Ovdje svaki kutak odražava duh destinacije, a vi ste slobodni istraživati, doživjeti, živjeti.

Makarska Sunny Resort by Valamar ove godine predstavlja novi val užitka. Zamislite se kako plešete uz zalazak sunca, s pogledom na beskrajno plavo more Makarske rivijere, sve to po pristupačnoj cijeni.

image

Dalmacija Places Hotel

U Istri, Valamar redefinira pojam kampinga, podižući ga na razinu vrhunskog luksuza i ekskluzivnih doživljaja. Istra Premium Camping Resort u Funtani predstavlja više od običnog kampa, to je prava oaza raskoši, usred bujnog zelenila prirode. Od elegantnih šatora, inspiriranih safari avanturama do vila s privatnim bazenima pružaju iskustvo koje nadmašuje mnoge luksuzne hotelske resorte.

Na otoku Sveti Nikola u Poreču, Isabella Valamar Collection Island Resort spaja povijest s modernim luksuzom. Ovdje možete uživati u vrhunskoj gastronomiji u novootvorenom restoranu Miramare by Fratelli Cerea, gdje vas čekaju kulinarske delicije nastale u suradnji s Michelin nagrađivanom obitelji Cerea. Resort također predstavlja priliku za otkrivanje fine dining restorana Spinnaker na porečkoj obali, koji nudi sofisticirane specijalitete u elegantnom okruženju.

image

Miramare restaurant

Marko Mihaljevic/

Valamar nudi i široku paletu opcija na Rabu, Krku i u Rapcu. Bilo da tražite idealno mjesto za obiteljski odmor, bijeg u prirodu ili pristupačan smještaj, Valamar ima nešto za svakoga.

U Valamarovom svijetu, svaki aspekt vašeg odmora prelazi očekivanja običnog smještaja, ovdje se svaka vila, glamping šator, hotel ili resort pretvara u vašu osobnu priču. S Valamarovom raznolikom ponudom, od luksuznog doživljaja do autentične gostoljubivosti, svaki trenutak postaje dio nezaboravnog putovanja. Uživajte u jedinstvenim iskustvima i vrhunskoj usluzi, dok istražujete i otkrivate sve što Jadran ima za ponuditi, sve pod Valamarovim znakom izvrsnosti.

Valamarovi koraci ka zelenijem sutra

Valamar već niz godina posebnu pažnju usmjerava u ulaganja u održivi turizam. U 2023., koristili su 100% zelene energije, a smanjili emisije stakleničkih plinova za 67% od 2015. U zadnjih 9 godina kompanija je uložila preko 65 milijuna eura u čistu energiju i razvoj zajednice, s ciljem postizanja ugljične neutralnosti do 2025. Sve je to rezultiralo brojnim nagradama i priznanjima. U sklopu kampanje "Easy as one, two, tree" svaki Valamarov gost tijekom svog boravka u sezoni ima mogućnost donirati za sadnju stabala. Za svako stablo koje je donirao gost, Valamar se obvezao posaditi još jedno. U suradnji sa Saveza izviđača Hrvatske, Hrvatskim šumama i agencijom HEARTH, prošle godine posađeno je više od 9,000 stabala. Također, Valamar je ostvario najbolju ESG ocjenu u Hrvatskoj prema posljednjoj analizi poslovne medijske platforme Bloomberg te nagrađen srebrnom medaljom EcoVadisa, globalne agencije za ocjenjivanje širokog spektra održivosti poslovanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:11