STRAVA U ZRAKU

VIDEO: ZIP LINE HOROR NA ODMORU Nadali su se uzbudljivoj vožnji nad prekrasnim krajolikom, a onda se odvojilo uže...

 YouTube
Video snimljen na Tajlandu prikazuje mlade američke turiste koji su se u jednom trenutku doista nauživali straha kad se mladić viseći u zraku počeo panično hvatati za uže koje se odspojilo

'Zip line' je sve popularniji oblik rekreacije za ljubitelje adrenalinskog turizma, ali spuštanje po žici unatoč svim mjerama opreza ponekad može biti uzbudljivije nego što je to potrebno.

Primjerice, video snimljen na Tajlandu prikazuje mlade američke turiste koji su se u jednom trenutku doista nauživali straha kad se mladić viseći u zraku počeo panično hvatati za uže koje se odspojilo.

Da je njegova djevojka, koja je također visila u zraku, doista bila zabrinuta, može se čuti u videu u trenutku kada je počela više puta uzastopno u panici zvati osoblje da ga spoje.

Ipak, stručni promatrači zaključili su nakon gledanja videa da mladić nije doista bio u opasnosti, jer po sigurnosnom protokolu svatko tko se spušta žicom mora biti vezan na dva načina, pa je tako protagonist ovog videa bio vezan i drugim užetom.

Pogledate video:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 23:12