LJUBAV NA KOTAČU

RAZVRAT U PROZIRNOJ STAKLENOJ KABINI, TURISTI SVE SNIMALI 'Gospodin Panzica oglušio se o molbe da se on i gospođica prestanu seksati'

 Las Vegas Police Department, Reuters

Muškarac iz Houstona i žena iz New Yorka prekršajno su prijavljeni jer tužitelji u američkom gradu Las Vegasu tvrde da su se upustili seksualni odnos u javnosti, točnije tijekom 30-minutne vožnje u staklenoj kućici na 'kotaču' za razgledavanje (poput onih u lunaparkovima) koji se nalazi otprilike 167 metara iznad najpoznatnije ulice u Las Vegasu, prenosi AP.

Sudac u Las Vegasu odredio je 9. ožujka za prvo ročište kako bi se utvrdilo imaju li optužbe protiv 27-godišnjeg Phillipa Franka Panzice III. i 21-godišnje Chloe Scordianos osnove te može li se situacija riješiti bez suđenja.

Par je uhićen 5. veljače nakon što su se sami vozili u jednoj od kućica na High Rolleru, kotaču putem kojeg se može razgledati Las Vegas. Policija kaže da su nadzorne kamere snimile čin te da ih je sigurnosno osoblje upozorilo putem zvučnika da stanu, s tim da su ljudi u drugoj kućici mobitelom snimili incident. Fotografije incident nisu puštene u javnost.

Panzicin odvjetnik odbio je komentirati situaciju, dok je odvjetnik Chloe Scordianos rekao da je par očekivao određeni stupanj privatnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 03:46