ŽIVI U HAREMU

FOTO: RUSKI SEKS GURU NUDI BRADU PITTU SEDAM SVOJIH NAJBOLJIH CURA 'Pokazat će mu što je prava strast, nek' se razveseli nakon razvoda s Angelinom'

 Instagram

Kontroverzni seksualni terapeut nudi sedam svojih najboljih cura Brad Pittu kako bi ga razveselio nakon razvoda s Angelinom Jolie.

Ruski seks-guru Aleks Lesli, koji je poznat po svojim seminarima i knjigama o umjetnosti zavođenja, tvrdi da živi u haremu lijepih žena - učenica koje pohađaju njegove satove o seksualnoj emancipaciji.

Lesli je objavio video u kojem nudi Brad Pittu jednokratnu životnu ponudu.

- Bok Brad! Imam jedan problem, idem na Mars i morat ću ostaviti nekom svoj harem. Mogu ih povjeriti tebi, jer ti si dobar čovjek od povjerenja - kazao je u videu.

Ovaj seksualni terapeut garantira Pittu da će iskusiti pravu strast s ruskinjama i tvrdi da će 52-godišnji glumac otkriti kako su njegove priležnice bolje u krevetu od bilo koje ne-ruskinje, te ga poziva da posjeti njegovu državu.

- Moje cure će ga utješiti u samoći i pokazati mu što je prava strast i ljubav - kazao je Lesli, no dodao kako bi poznatom glumcu neće biti lako u haremu, dok su djevojke u pozadini uglas skandirale 'Hoćemo seks'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:03