‘VETERINAR RADE‘

Rođendan se pretvorio u katastrofu, dečku se pred roditeljima i prijateljima osvetila za prevaru: ‘Pokaži, pohvali se‘

Ilustracija plišanog mede i prepiska mladog slavljenika s ‘Veterinarom Radom‘

 Screenshot:Dežurno zanovetalo/X/CROPIX
Na plišanom medi bila je ispisana prepiska slavljenika i njegove ljubavnice koju je u imeniku upisao pod imenom ‘Veterinar Rade‘

Mladić iz Srbije pamtit će svoj jubilarni 30. rođendan doživotno, ali ne zbog lijepe proslave, već zbog načina na koji mu je njegova djevojka predočila kako zna da je vara, piše Blic.

Na društvenoj mreži X pojavila se snimka djevojke koja je ispričala gotovo nevjerojatnu priču o održavanju jednog rođendana u Čortanovcima, gdje je djevojka pred velikim brojem gostiju na kreativan i bolan način stavila do znanja svom tadašnjem dečku da zna da je vara.

Naime, na majici navučenoj na plišanog medu, stajala je prepiska mladića s neimenovanom djevojkom upisanom u telefonu kao "Veterinar Rade", a s njom je nevjerni mladić ugovarao strastvene susrete.

“Ako ovo nije toksično, stvarno ne znam što jest. Tip je za 30. rođendan okupio cijelu svoju obitelj i prijatelje i, naravno, svoju djevojku s kojom živi i planira se oženiti”, započela je ona snimku.

Kako je ispričala, rođendan se održavao u Čortanovcima.

“Uživali su u vikendici u Čortanovcima, a onda je došlo vrijeme za tortu i otvaranje poklona. Roditelji su mu poklonili zlatni lančić, prijatelji neki dobar viski, a onda je došao red na njen poklon. Muškarac je otvorio kutiju s osmijehom na licu i vidio da je u pitanju plišani medvjed, a onda je vidio da je na njemu nešto otisnuto”, ispričala je djevojka.

Kako se ispostavilo, u pitanju je bila SMS prepiska, u kojoj je nevjerni mladić ugovarao susret s drugom djevojkom.

“Svi su ga pitali ‘Što je na njemu, što je na njemu?‘ i tražili da pokaže. Ona mu je rekla ‘Pa pokaži, pohvali se‘. Svi su mislili da je nešto predivno, ali on je samo šutio. Ona se samo osmjehnula i otišla prema vratima. Nikome ništa nije bilo jasno dok on nije krenuo prema njoj i ostavio medu. Svi su krenuli prema kutiji da vide medu, a evo što su vidjeli…”, ispričala je ona, da bi na kraju videa pokazala da je na medi ispisana prepiska slavljenika i njegove ljubavnice koju je u imeniku upisao pod imenom “Veterinar Rade”, piše Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 10:33