EVO KAKO ZNATI IMA LI LJUBAVNICU

SUMNJATE DA VAS PARTNER VARA? Vrlo tražena sponzoruša otkriva na kojih pet stvari obavezno morate obratiti pozornost

Ilustracija
 iStock

Vrlo tražena ljubavnica s kontroverzne stranice Seeking Arrangement koja spaja bogate biznismene i tzv. sugar babies djevojke, otrkila je na što bi svaka žena trebala obratiti pažnju ukoliko sumnja da njezin partner 'švrlja' izvan kuće.

- Otvorite svoje srce i shvatite da se sve događa s razlogom. Monogamija je teška za većinu ljudi - kazala je JeanMarie u intervjuu za Elite Daily pa otkrila pet znakova koji pokazuju da vaš muškarac vjerojatno ima ljubavnicu.

1. Troši više novca nego prije

Ovo ukazuje na to da ne samo da vas partner vara - već da troši i puno novca na novu ženu u svom životu. Možda ju sponzorira, a možda ju vodi na luksuzna mjesta. JeanMarie upozorava kako će većina partnera koji varaju svoje žene plaćati ljubavnicama večere i hotelske sobe u gotovini - kako bi mu se što teže moglo ući u trag.

2. Mijenja svoj radni raspored

Većina varalica pravda svoj izostanak iz kuće pretrpanim rasporedom na poslu, tvrdi JeanMarie.

Ako počne češće ići na poslovna putovanja ili su njegovi ostanci u uredu nakon radnog vremena sve češći, znat ćete da je stvar zaista otišla daleko.

3. Više ga ne zanima seks s vama

Ako je izgubio interes za seks, dobiva ga negdje drugdje, tvrdi JeanMarie.

- Priuštite mu masažu, pripremite njegovo omiljeno jelo i vidie kako će se ponašati. Ako se tada poseksate, možda vas ipak ne vara. Ako ne, više mu niste privlačni - tvrdi JeanMarie.

4. Puno pažnje pridaje izgledu

Ako se vaš partner trudi što bolje izgledati - ima novu frizuru, kupio si je novu odjeću ili se počeo drugačije brijati, možda je to razlog za zabrinutost.

- Muškarci su jednostavni. Jednom kad vas osvoje, prestat će se truditi, osim ako ne pokušavaju impresionirati neku drugu - tvrdi JeanMarie. Stoga, ukoliko se odjednom počne gledati u ogledalo i 'lickati', obratite pažnju.

5. Ne odvaja se od mobitela

Ako vaš partner odjednom stavi lozinku na mobitel i provjerava ga više nego obično, to je još jedan razlog više za brigu. Ako sumnjate da vas partner vara, trebali biste pregledati njegovu povijest pretraživanja na računalu, savjetuje JeanMarie.

Ona, priznaje, ponekad uzme fotografiju neke svoje kolegice i napravi lažan profil na Facebooku, a onda provjeri hoće li njezon partner 'zagristi'.

- Potrudite se da fotografije djevojke izgledaju stvarno seksi - savjetuje JeanMarie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:53