NEVJEROJATNA PRIČA MLADE BRITANKE

'SLUŠALA SAM MAJČINSKI INSTINKT I TAKO SPASILA VLASTITO DIJETE' Liječnici je dvaput uvjeravali da je pobacila, a ona rodila zdravu djevojčicu!

 
 FACEBOOK

Holly Lewis imala je 21 godinu kad je ostala u drugom stanju. Ova Britanka iz Birminghama tvrdi kako su joj liječnici u dva navrata rekli da joj beba neće preživjeti, ali njezina djevojčica Lacey danas je itekako živa i zdrava.

- Ona je moje malo čudo! Rodila se s 2,8 kilograma i to nakon što su mi na ginekološkom odjelu rekli da sam imala spontani pobačaj. Naime, na početku trudnoće počela sam krvariti, uplašila sam se i otišla u bolnicu. Liječnici su mi priopćili da je beba umrla. Nisam im povjerovala. Tada sam već imala 19-mjesečnu kćer Lilly, znala sam kakav je osjećaj biti trudna i jednostavno sam, negdje duboko u sebi, vjerovala da i dalje nosim Lacey i da je s njom sve u redu - prisjetila se Holly.

Već sljedeći dan nalaz krvi pokazao je da je bila u pravu - beba je bila živa!

Kad je drugi put prokrvarila, Britanki su u bolnici rekli da ima izvanmateričnu trudnoću, koju odmah treba prekinuti kako bi spasila vlastiti život.

- Slušala sam instinkt i svojevoljno otišla kući. Naravno, nekoliko dana poslije, nova krvna analiza ponovno je pokazala da sam i dalje trudna - izjavila je Holly Lewis.

Dodaje kako ju je najviše od svega razočarala reakcija bolnice, od koje nije dobila ni ispriku zbog dvostruke liječničke pogreške.

Ponosna majka Holly nedavno se na društvenoj mreži pohvalila fotografijom svoje obitelji - poslije Lacey je, naime, rodila još troje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:37