LJUBAV I VEZE

ŠTO ŽENE ŽELE? KADA SU U PITANJU SEKS I VEZE, ŽELIMO OVO I ŽELIMO ODMAH Saznajte kako se nježnijem spolu uvući pod kožu

 iStock

Dječaci i muškarci, uzmite olovku u ruke i zabilježite sljedeće savjete kojima biste mogli opasno profitirati u ljubavnoj vezi ili bračnu idilu podići na jednu sasvim novu razinu.

Što žene očekuju od seksa?

1. Zagrijavanje

Dugu i pažljivu predigru, molimo! Konačni rezultat biti će bolji za oboje ukoliko dobro pripremite teren.

2. Strast

Romantičan i nježan seks ponekad dobro dođe, međutim u svakodnevnim situacijama žene žele strastveni ljubavni klinč. Bez bojazni primite partnericu, stisnite je o zid, bez mnogo objašnjavanja.

3. Ne zaboravite ego

Svaka žena želi se osjećati posebno, seksi i poželjno, a u tome muškarac može odigrati veliku ulogu, dajući joj niz komplimenata na račun dobrog izgleda.

4. Jutarnji seks

Jutarnji seks je najbolji način kako započeti dan. Izmjenjivanje nježnosti u polusnu i hladan tuš nakon toga - učinit će čuda za vaše, ali i raspoloženje vaše partnerice toga dana.

5. Dirty talk

Pričanje prostota za vrijeme seksa može učiniti čuda za uzbuđenje partnerice. Slobodno se razvežite i govorite najprostije stvari koje vam mogu pasti na pamet.

Što žene očekuju od veze?

1. Spontanost

Djevojke vole muškarce koji će ostaviti sve i pažnju posvetiti svojoj partnerici. Iznenadite nježniju polovicu nakon posla i odvedite ju u kratki izlazak, šetnju ili ranu večeru. Pozitivna reakcija neće izostati.

2. Poštovanje

Poštujte i vrednujte stvari koje vaša partnerica radi za dobrobit vašeg odnosa ili vas samih. Često puta se dogodi da muškarci određene stvari uzimaju zdravo za gotovo pa se neugodno iznenade kada one izostanu iz svakodnevnog života.

3. Romansa

Katkad jednostavno večer ostavite za romantične trenutke. Upalite svijeće. Pripremite bocu ukusnog vina. Pustite laganu glazbu i pripremite latice ruža. Žene to vole. No, nemojte pretjerivati.

4. Komunikacija

Ključni problem u većini veza je nedostatak komunikacije. Kako vam se to ne bi dogodilo, umjesto automatskog potvrđivanja, sudjelujte aktivno u razgovoru i izrazite svoje mišljenje. Sve je bolje od tišine i neiskrenog kimanja glavom.

5. Humor i zabava

Žene vole duhovite muškarce, zato kada god možete - šalite se i smijte sa svojom partnericom. Malo koja žena će pristati na vezu bez humora, odnosno - malo koja žena će se dugo zadržati s muškarcem koji ju ne zna nasmijati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 14:44