VIDEO TUTORIAL

TAJNA SAVRŠENOG MAKE UPA Naš najbolji vizažist Saša Joković pokazat će vam kako se našminkati za proljeće

Poznati vizažist Saša Joković za BIPA FASHION.HR u suradnji s L'Orealom otkriva najbolje proljetne make up lookove. Nakon što je na nedavno održanom Bipa Fashion.hr-u kao voditelj make up tima na pisti pokazao najnovije trendove, svoje prijedloge za ovu sezonu Saša je otkrio u seriji video tutoriala koristeći popularne L'Oreal Paris proizvode. Isti proizvodi mogu se pronaći u Bipa trgovinama gdje su do 15. lipnja posebno izloženi za svaki pojedini look koji potpisuje Saša Joković.

Jesu li ove sezone u trendu mat ili sjajne boje, u koje podloge treba investirati, te kako najbolje istaknuti trepavice, pitanja su koja muče većinu žena. Što koristiti za hidratizaciju kože, kako postići blistavi ten, te kako istaknuti oči, obraze ili usne, Saša je objasnio koristeći upravo proizvode koji se mogu pronaći na policama u Bipa dućanima.

- Sva tri looka su trendi i nosiva, a moja je preporuka da si svaka žena odabere look ovisno o stilu koji njeguje - poručuje poznati make up stručnjak, a video za prvi look pogledajte u nastavku:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 14:15